Secondary - RBIS
 

ยินดีต้อนรับสู่โรงเรียนมัธยมศึกษา

ดิฉันใคร่ขอต้อนรับท่านอย่างอบอุ่นสู่โรงเรียนมัธยมศึกษาของอาร์ บิส   ในเว็บไซต์ เรามีคณะครูที่ได้ทำงานอย่างหนัก มีเจ้าหน้าที่สนับสนุน และคนงาน  ซึ่งมุ่งมั่นที่จะจัดให้มีการศึกษาที่ดีที่สุดแก่นักเรียนของเรา ดิฉันได้มาอยู่ที่อาร์ บิส เป็นเวลาสี่ปีแล้ว และมีความสุขที่ได้เห็นทั้งโรงเรียนและเด็กนักเรียนของเราเจริญก้าวหน้าขึ้น  ความเป็นอยู่ที่ดีขึ้นและประสบความสำเร็จของนักเรียนทั้งหมด เป็นเรื่องที่ดิฉันหลงใหลและดิฉันมีความเชื่อว่านักเรียนทั้งหมดจะได้รับการศึกษาที่ดีเป็นอย่างดี ทั้งในเรื่องของการสนับสนุนและการศึกษา

 

เราได้รับความสำเร็จอย่างต่อเนื่องจากผลของการสอบ IGCSE โดยได้รับคะแนนดีเลิศในการสอบผ่าน 90% A* - C ซึ่งได้ทำให้แนวโน้มของเราในทางที่ดีขึ้นสำหรับผลการเรียน IGCSE ในช่วงระยะเวลาสามปีที่ผ่านมา  ทั้งหมดนี้เป็นหลักฐานที่นักเรียนชั้นเยียร์ 11 ของเราได้ทำไว้และการสอนที่มีคุณภาพสูง

 

ในปีนี้เราได้เปิดการสอนระดับ Sixth Form ซึ่งเป็นการเดินทางต่อไปที่ตื่นเต้นมากสำหรับการเติบโตของ อาร์ บิส และเรายินดีที่ได้มีนักเรียนของเราที่กลับมาและมีนักเรียนใหม่  ในการเป็นส่วนหนึ่งของทีมที่กำลังเติบโต เราสามารถที่จะเสนอให้มีวิชาหลากหลายในชั้น AS เช่น ภาษาอังกฤษ ชีววิทยา คณิตศาสตร์

ธุรกิจศึกษา การศึกษาด้านสื่อ ภูมิศาสตร์ ศิลปศึกษา และเทคโนโลยีสารสนเทศ กรุณาดูการเรียน Sixth Form ของเราในเว็บไซต์ สำหรับข้อมูลต่าง ๆ ที่มากขึ้น หากท่านมีคำถามหรือข้อกังวลใดๆ ประตูของห้องทำงานของดิฉันเปิดสำหรับท่านเสมอ

 มิส โซฟี เฮล

หัวหน้าฝ่ายโรงเรียนมัธยมศึกษา

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

FaLang translation system by Faboba

48/2 Soi Rajavithi 2, Rajavithi Rd., Samsennai, Phayathai, Bangkok 10400, Thailand Tel: +66 (0) 2644 5291-2, Fax: +66 (0) 2640 9527 
School Office Hours: Monday – Friday 7.30am – 5.00pm, Saturday 9.00am – 12.00am

 

 

Mr Sam Brougham

Mathematics, Science and Physics

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

About me

I graduated from Keele University, UK, with a degree in Biology and Mathematics and then continued on to study towards my PGCE. After graduating I worked at a school in the UK teaching Biology, Chemistry and Physics. This gave me an opportunity to teach a wide range of scientific topics at different levels.

Why you I like to work at RBIS 

Since working at RBIS, I have had the opportunity to develop my Physics and Mathematics teaching to students at iGCSE and A-Level. Students at RBIS are so polite and hardworking and they are a pleasure to teach.

 

More about Mr Brougham

" As some of you may know, I am a keen sportsman. As a student at school and university I competed for many teams in Fencing, Badminton, Atheltics and Squash. Fencing however, is my primary sport. I have been fortunate enough to compete for the Great Britain U17, U20, Student and Senior teams at international tournaments around the world. Fencing taught me a lot growing up, it taught me how to win graciously, lose with dignity and most of all, how to work hard towards a goal. Whilst at RBIS, I am excited to be able to help students achieve their goals both inside and outside of school."